Webapplicatie, webwinkel, cms, content management, mobile apps en database ontwikkeling. | Alkmaar | RUIG

Vliegensvlug de juiste huurruimte voor je winkel, kantoor of bedrijf.

Pandvinder is de combinatie van een online tool en menselijke vaardigheden en een idee van de  jongens van de Aanhuurmakelaar. Een combinatie die de helpende hand biedt bij het zoeken naar bedrijfsruimte in heel Nederland. Denk daarbij aan winkelruimte en kantoorruimte maar ook andere bedrijfsruimte die te huur staat. Ruig heeft voor Pandvinder de website gemaakt. Achter de schermen zit een ingenieus systeems wat een aanbod voor de zoker genereerd. De zoeker kan zijn voorkeur kenbaar maken aan een van de pandvinders en komt vervolgens in contact met de verhuurder. Snel, makkelijk en beken vanuit gebruiksgemak van de zoeker naar een passende huurruimte. Het ontwerp van de website is gemaakt door BBK/ Door Vriendschap Sterker.

De Vrije Kracht: Een alternatief voor iedereen die met pensioen is.

De leeftijd van 65 jaar betekent voor veel mensen dat zij van hun pensioen mogen gaan genieten. Echter, voor evenzoveel mensen betekent dit niet dat men achter de geraniums wil gaan zitten. De Vrije Kracht biedt een alternatief voor iedereen die met pensioen is, maar nog graag zijn/haar tijd, kennis en/of vaardigheden wil aanbieden. De Vrije Kracht heeft een platform ingericht waar opdrachtgevers op zoek kunnen gaan naar ervaren mensen. De gepensioneerde opdrachtnemers die zich bij De Vrije Kracht hebben ingeschreven kunnen opdrachten uitvoeren tegen een vergoeding die vaak lager ligt dan bij reguliere vakmensen. Ruig heeft hiervoor zowel logo als huisstijl en het complete on-line traject ontworpen en technisch gerealiseerd.. Lees verder »

Ruig maakt elke keer weer unieke Webapplicaties.

Ruig maakt vol overgave Webapplicaties. Voor elk automatiseringsprobleem heeft Ruig een oplossing, of het nu gaat om het koppelen van een webshop aan de software van Exact, het genereren van Adobe Indesign documenten via een website of een kerstkaarten personaliseer applicatie voor 150 externe werknemers, onze gebruiksvriendelijke op maat gemaakte webapplicaties zijn onderscheidend en tonen aan dat er werkelijk geen grenzen zijn aan ons kunnen. Neem contact op en vraag naar bijzondere voorbeelden van applicaties »

Een spandoek op maat ontwerpen bij feestdoek

Voor feestdoek.nl hebben wij een applicatie ontworpen en gemaakt waarmee je online zelf eenvoudig een spandoek kunt ontwerpen en bestellen. Het gehele traject vanaf moment van betalen tot aan het moment van thuisbezorgen is volledig geautomatiseerd. Het na betaling gegenereerde bestand wordt afgeleverd bij het printstation, waar het printen en het logistieke traject verzorgd wordt. Wil jij weten wat Ruig voor jou kan beteken òf wat wij nog meer voor applicaties gemaakt hebben, neem dan contact op met Ruig. Lees verder»

WeSC Amsterdam

WeSC staat voor 'WearetheSuperlativeConspiracy' en deze vestiging in Amsterdam is de eerste WeSC webshop in Nederland. Hier vind je o.a. jasjes, jeans, truien, shirts, ondergoed en jurkjes van het Zweedse skatermerk. Lees verder »

Stichting Starter

Om mensen te helpen bij het kopen van hun eerste huis, organiseerde Stichting Starter twee jaar geleden voor het eerst het Starterscafé. Ruig heeft hier een aantal handige tools voor ontwikkeld...... Lees verder »