Online webshops voor de particulieren winkel en/of groothandel

Online webwinkels

RUIG heeft een webshop systeem ontwikkeld, die al voor verschillende winkels met succes is ingezet. De webwinkel module heeft bijvoorbeeld een uitgebreid kortingscode systeem en mogelijkheden tot het koppelen aan verschillende boekhoudsystemen zoals Exact of Snelstart, maar ook ACA, wat speciaal voor de kledingdetailhandel is ontwikkeld, behoord ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij ook koppelingen op maat ontwikkelen.

Ook ondersteund de webwinkel module onderanderen meerdere BTW tarieven en een groep rechten systeem waarbij er de mogelijkheid is om een of meerdere groepen aparte prijzen te geven per artikel, waardoor het systeem ook zeer geschikt is voor groothandels. Vraag ons eventueel voor de mogelijkheden.

Er is standaard ondersteuning voor verschillende online betalingssystemen zoals iDeal en PayPal maar ook payment systems zoals Multisafepay en Mollie horen tot de standaard mogelijkheden. Multisafepay is de partij waarbij bijna alle Europese online betalings mogelijkheden worden aangeboden zoals creditcards als Visa en Master Card, maar ook simpele mogelijkheden zoals acceptgiro of bankoverschrijving.

Wijn zonder hoofdpijn

Voor de echte wijnliefhebber heeft Sagra exclusief wijnen uit Italie. In deze winkel kan gezocht worden op streek, huis of prijs. Ook deze strakke, maar toch aantrekkelijk webdesign is vervaardigd door RUIG. lees meer

WeSC Amsterdam

WeSC staat voor 'WearetheSuperlativeConspiracy' en deze vestiging in Amsterdam is de eerste WeSC webshop in Nederland. Hier vind je o.a. jasjes, jeans, truien, shirts, ondergoed en jurkjes van het Zweedse skatermerk. Lees verder »

Een sport, een artikel

Voor de echte sportspeciaalzaak Huijgsport uit Haarlem heeft RUIG een webshop ontwikkeld, die 100% gekoppeld is aan de voorraad en artikelen uit het door Huijgsport gebruikte ACA kassa systeem. lees verder