Ruig is een veelzijdig communicatiebureau voor off- en online communicatie

Ruig is een bureau voor off- en on-line communicatie

RUIG is oorspronkelijk opgericht als sierra240 op 1 juli 1999 en is een veelzijdig communicatiebureau voor off- en online communicatie. In 2009, het jaar waarin het bureau 10 jaar bestond is besloten de naam te veranderen in een meer pakkender naam RUIG! Onze opmerkelijke werkplek is gelegen aan de rand van het Alkmaardermeer te Akersloot. Ruig is een multidisciplinair communicatiebureau vlakbij Alkmaar en is haar klanten op verschillende gebieden van dienst. Ruig denkt mee met haar klanten en hanteert een no-nonsense tactiek.

Wij zijn Ruig en hebben een missie!

Integer zijn en respect tonen voor de vele mensen, organisaties en groepen in de samenleving waarmee ons bedrijf in aanraking komt, heeft altijd centraal gestaan in onze verantwoorde wijze van ondernemen. Ruig streeft ernaar op vele manieren een positieve invloed uit te oefenen: door onze creativiteit, onze commerciële activiteiten en onze betrekkingen met anderen, door vrijwillige bijdragen en door de vele andere manieren waarop we in interactie zijn met de samenleving èn onderling.

"het maken van functionele en onderscheidende communicatie samen met de opdrachtgever, voor de opdrachtgever èn voor onszelf" 

Ruig kan veel voor je betekenen!

We kunnen veel schrijven over ons enthousiasme, de kennis van zaken en vooral onze kwaliteit. Maar wij nodigen je liever uit om eens kennis te komen maken met ons gemelleerd gezelschap van ervaringen en vaardigheden. We kunnen je vast en zeker op gedachten brengen. Bel 0251 319 575 en vraag naar Erik of Mirjam, zij zullen je graag te woord staan.


Contact

't Stet 17
1921 BT Akersloot
the Netherlands
T. +31(0)251 319 575
F. +31(0)251 319 588
info@ruig.com

K.v.K. 370.855.88
BTW 8202.64.854-B.01
ABN-AMRO 54.22.99.186

ons direct bellen?
Gebruik uw mobiel
met QRcode app.

Ruig Webcam Alkmaardermeer

We zijn niet de grootste, niet de beste, niet de hipste maar we hebben wel het mooiste uitzicht. Kijk mee en zie wat wij, dag in, dag uit, wonderbaarlijk blijven vinden. Bekijk de Ruig webcam met uitzicht op het Alkmaardermeer.

KVK

Ruig is een handelsnaam van sierra240 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 370.855.88

Volg ons...

RUIG.com on LinkedIn


Voorwaarden

Ruig is aangesloten bij de BNO en op alle werkzaamheden van Ruig zijn de voorwaarden van de BNO van toepassing. Deze voorwaarden zijn in januari 2005 vernieuwd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam onder nummer 20/2005.

Download voorwaarden als PDF:

Algemene Voorwaarden Ruig.