Grofweg kun je onze diensten onderverdelen in Grafisch Ontwerp, Webdesign en Webapplicaties.

Wij zijn een multidisciplinair creatief bureau

Ruig is een multidisciplinair bureau gevestigd in de parel van Noord-Holland en letterlijk aan de rand van Alkmaardermeer. Ruig werkt met veel enthousiame, plezier en passie aan uiteenlopende opdrachten voor consumentenmerken, dienstverlenende bedrijven, de overheid, onderwijs, de entertainmentbranche en culturele instellingen. Grofweg kun je onze diensten onderverdelen in Grafisch Ontwerp, Webdesign en Webapplicaties.

Webapplicaties

Van CMS tot complete custom webapplicaties voor zowel desktop als mobiel, zoals de iPhone, iPad, Android of willekeurige smartphone of PDA. De oplossing die RUIG op maat kan maken, kan aansluiten op de meeste bestaande software.

Grafisch Ontwerp

Ruig verzorgt voor diverse opdrachtgevers de totale grafische vormgeving. Ruig sleutelt graag aan een logo en vertaalt een nieuwe identiteit met veel liefde naar een krachtige huisstijl. Ruig doet dit eigenzinnig en met oog voor het onverwachte.

Webdesign

Van idee naar concept. Van ontwerp tot Google geoptimaliseerde, CMS gestuurde website, wij doen het! Kijk verder voor een greep van voorbeelden die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.